Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul

Teren Constructii pentru Casa Vatra Luminoasa 391 mp Comision Zero

Bucuresti, Vatra Luminoasa
312.000€
  • ID:P80963
  • S. teren:391.00 mp
  • Front stradal:7.77 m
  • Nr. fronturi:1
  • Clasificare teren:Intravilan
  • Regim inaltime:P+1
Se ofera spre cumparare teren intravilan pentru constructii in subzona L1A - locuinte individuale si colective mici cu maximum P+2 niveluri situate in afara perimetrelor de protectie - in suprafata totala de 391 mp (rezultat prin alipire) in zona de case Vatra Luminoasa din Sectorul 2.
Terenul are forma neregulata ( de L) iar pe suprafata acestuia se regasesc actualmente constructie in suprafata de 34 mp si constructie in suprafata de 32 mp. In urma achizitiei, cumparatorul are posibilitatea obtinerii unei autorizatii de construire pentru consolidarea, remodelarea, extinderea si recompartimentarea corpului constructiilor existente sau are posibilitatea de a proceda la elaborarea si aprobarea unui PUD pentru obtinerea unei noi autorizatii de construire (dupa ce, in prealabil, se vor parcurge etapele pentru demolarea corpului de constructie existent). In eventualitatea unei autorizatii de construire in conditiile unui PUD aprobat, regimul tehnic si urbanistic al imobilului nou permite edificarea unui corp P+1 alipit la calcan cu o amprenta de 168 mp si o suprafata totala de 336 mp.
POT 45%, CUT 0,90
Informatii suplimentare vor putea fi puse la dispozitie la cerere celor interesati, inclusiv certificat de urbanism datat ianuarie 2024.
Comisionul pentru cumparatori este zero.
Va stam la dispozitie pentru vizionari - agent Diana Kioko
Citeste mai mult
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
CATV
Telefon
Acces internet
Fibra optica
Diana Kioko
Esti interesat de aceasta proprietate ?